لیست اختراعات عبدالرحمن قادري
به دليل تركيب شيميايي خاص و خواص مفيدي كه به ماست نسبت داده شده است مي توان اين محصول مفيد را به عنوان يك ماده ي مهم در رژيم غذايي در نظر گرفت. اما مشكل ماست ماندگاري پايين آن در حالت طبيعي حتي در صورت استفاده از سرما مي باشد. علاوه بر اين، حالت آبكي ماست به علت مشكلات خاص خود و حجم زيادي كه اشغال مي كند مانع كاربرد گسترده آن براي مثال در كارخانجات مواد غذايي مي باشد. بنابراين، اگر بتوان با استفاده از روشي سريع، اقتصادي، كارا و مناسب ماست را خشك نمود تا اندازه اي اين مشكلات برطرف خواهند شد. در تحقيق حاضر، براي اين منظور از امواج الكترومغناطيس (روش تركيبي مايكروويو خلا استفاده شد. براي يافتن شرايط بهينه خشك كردن، تاثير شرايط مختلف 3 سطح ضخامت ماست، ۵ سطح توان مايكروويو و ۵ سطح فشار مطلق) روي ويژگي هاي پودر ارزيابي شد و در نهايت يودرهاي توليدي با پودر تهيه شده با روش خشك كن انجمادي مقايسه گرديدند. به طور كلي زمان لازم براي خشك كردن ماست با اين روش جديد در حدود 80% كاهش يافته بود در حاليكه در ساير ويژگي هاي پودر تفاوت خاصي بين اين دو روش خشك كردن ديده نشد.
موارد یافت شده: 1